1) ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 

Οι παραδοσεις των προιοντων μας μπορουν να γινουν απο εταιρια ACS Courier και η παραδοση αυτων γινεται μεσα σε 1-3 ημερες απο την ημερα αποστολης, στη περιπτωση αυτη τα εξοδα  ανερχονται σε :

– Για όλη την Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι: 2,70 €  για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 1,10 €  για κάθε επιπλέον κιλό .

 
·  Για επαρχία χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, τα έξοδα αποστολής είναι: 2,70 €  για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 1,10 €  για κάθε επιπλέον κιλό. Σε περίπτωση που η περιοχή σας συγκαταλέγεται στις δυσπρόσιτες περιοχές από την εταιρία ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής είναι: 6,00 € για δέματα μέχρι 2 κιλά, και 1,10 €  για κάθε επιπλέον κιλό και ο χρόνος αποστολής αυξάνεται κατα 2 ημέρες.
 
·  Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή (πληρωμή μετρητών με την παράδοση) η επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας για όλες τις περιοχές  είναι 2,70  ανεξαρτήτως κιλών. 
 
·  Τα προιόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.
   


2) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

 Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων που έχετε επιλέξει από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην Οδό Ιφιγένειας 21 στη Νέα Ιωνία Αττικής. Μέτα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας σας θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία από εκπρόσωπο του καταστήματος μας για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων που έχετε επιλέξει και την κράτηση τους στο όνομα σας. Στο κατάστημα υπάρχει η επιλογή της πληρωμής των προϊόντων εκτος των μετρητών και με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα visa-mastercard .  
 
Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στη σελίδα μας!!!